Website Optimalisatie

Website optimalisatie is belangrijk voor de vindbaarheid in de zoekresultaten van onder andere Google. Het hebben van een mooie website is niet genoeg om succesvol online te zijn.

Veel webbouwers houden geen rekening met de specifieke Website optimalisatie van iedere individuele klant. Derhalve is het raadzaam om naderhand toch een SEO Rapport te laten maken om te kijken of het zinvol is om website optimalisatie toe te passen op uw website.

Voorkomen is beter dan genezen gaat hier ook op

De beste manier is om een SEO expert te raadplegen voordat u begint aan de bouw van een nieuwe website. Doormiddel van een zoekwoordenonderzoek en een aantal navigatie adviezen kan onze SEO expert uw webbouwer onbetaalbare tips meegeven tijdens het bouwen van uw website. U boekt niet alleen sneller resultaat in de zoekmachines maar hebt ook subtiantieel minder kosten dan wanneer u de website optimalisatie achteraf moet realiseren.

Usability testing is onderdeel van website optimalisatie

Naast het vindbaar zijn van uw website in de zoekmachines is de gebruikersbeleving van een website erg belangrijk voor de bezoekers. de Usability, zoals dit genoemd wordt is cruciaal bij het ontvangen van leads, conversies of andere doelen op uw site. Cloudtraffic werkt met zeer ervaren partners die u kunnen adviseren over de best “converterende” lay-out van uw site. Ook zaken als kleurgebuik, call to actions, foto’s en navigatie strategieen kunnen een groot effect hebben als het gaat om conversieverhoging en brand beleving.

Leave a Reply

Your email address will not be published.