Link building

Het belang van link building wordt vaak onderschat en vergeten. Zelfs Google geeft met andere bewoordingen aan het dat hebben van links op relevante websites naar uw website een van de belangrijkste peilers zijn voor een hoge positie in de gratis zoekresultaten van Google.

Met de Google Updates (Panda & Penquin) zegt Google dat de beleving van een bezoeker op uw website centraal staat voor de beoordeling van uw website en de positionering hiervan in de zoekmachine. Een goede beleving wordt ook wel gemeten aan het aantal keer dat er over uw website “gepraat” wordt op internet. Met andere woorden, hoe vaak wordt er een link naar uw website geplaatst op andere websites, fora en sociale media. Hiermee geeft Google nog steeds aan dat link building een van de belangrijkste onderdelen is binnen het Search Engine Optimazation (SEO) traject.

Link building is een strategisch uitgevoerd plan welke veel tijd in beslag neemt. Cloudtraffic heeft voor websites en webshops één integraal link building plan welke totaal 2 jaar in beslag neemt.

Binnen dit plan staan een aantal zaken centraal

  • creatie van externe backlinks
  • interne linkbuildingstructuur
  • optimalisatie anchor teksten bestaande links
  • linkwheel creatie door middel van satelliet websites
  • social media presence optimalisatie
  • optimalisatie van Google Places

De kosten voor dit traject bedragen € 499,- per maand (excl. BTW) gedurende 2 jaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.